Notícia

Notícia

Gran Festa Entrega de premis del 19a lliga de l'Afa

El dijous 6 de juliol ens vàrem vestir de gala per participar a la Gran Festa d'Entrega de Premis 19a Lliga Social de l'Afa - 2023.

El Gran teatre dels Seràfics d'Arenys de Mar va ser el lloc on les i els fotògrafs de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar varen aplegar-se a la celebració d'entrega de Premis als millors fotògrafs de la Lliga del 2023.

Notícia

Resultats del 6é lliurament de la lliga fotogràfica 2023

El dijous 15 de juny els participants en la 19a Lliga Social varen fer entrega de les fotografies de la sisena entrega que tenia com a tema: Nocturn   Resultats del sisè i últim lliurament de la 19a Lliga Fotogràfica. 6è lliurament – Premi Social 1er. Classificat: David Calvo 2n. Classificada: Mercè Fugasot 3r. Classificat: Danilo Galeas i Josep Lluís Escudero

Notícia

Resultats del 5e lliurament de la lliga fotogràfica 2023

Ja tenim els resultats del cinquè lliurament de la 19a Lliga Fotogràfica.   5è lliurament – Premi Social : 1er. Classificat: Joan Puig 2n. Classificat: Josep Lluís Escudero 3r. Classificat: David Calvo Aquí teniu el resultat més detallat: Resultat 5è lliurament – Premi Social.  

Notícia

5e Lliurament de la Lliga Social 2023

El dijous 18 de maig els participants en la 19a Lliga Social, que es celebra enguany, varen fer cap a la seu de l'AFA per entregar les fotografies que pertanyen a la cinquena entrega. Lliurament de temàtica: Arquitectura. El jutge encarregat de fer les valoracions va ser el senyor Joan Buch del Grup Fotogràfic de Sant Vicenç de Montalt.

Notícia

Resultats del 4r lliurament de la lliga fotogràfica 2023

Ja tenim els resultats del quart lliurament de la 19a Lliga Fotogràfica.   4rt lliurament – Premi Social : 1er. Classificat: Danilo Galeas 2n. Classificada: Vitu Llahí 3r. Classificat: Josep Maria Clopés   Aquí teniu el resultat més detallat: Resultat 4art lliurament – Premi Social.