Exposició

Exposició

Exposició "Torna-la a mirar, Sam"

dv. 06 octubre 2023 - dg. 29 octubre 2023
"Torna-la a mirar, Sam" és el projecte de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar d’aquest any, on les imatges exposades apel ·len a l’imaginari del cinema i la televisió per evocar títols de la història de la gran i la petita pantalla. És un joc de semàntica molt personal on convidem als visitants a descobrir la pel·lícula o la sèrie que s’amaga al darrere de cada fotografia. 

Exposició

Exposició al Mercat: 4r Lliurament Lliga 2023

El Juanchi ja ha penjat les fotografies de la quarta entrega de la Lliga 2023 i estan exposades al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Des d'ara i fins a finals de maig podreu veure-les a la parada on organitzem exposicions amb les fotografies de les nostres sòcies i socis. Aquesta entrega estava dedicada al desenfocament.

Exposició

Exposició al Mercat: 3r Lliurament Lliga 2023

Ja hi ha les fotografies de la tercera entrega de la Lliga 2023 exposades al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Des d'avui i fins a finals d'abril podreu veure-les a la parada on organitzem exposicions amb el treball de les nostres sòcies i socis. Aquesta entrega estava dedicada a "Street foto".

Exposició

Inauguració de l'exposició del Curs de Fotografia Avançada.

El divendres passat, 24 de març va tenir lloc la inauguració de l'exposició de les fotografies que han presentat els alumnes del Curs de Fotografia Avançada impartida pel fotògraf Juanchi Pegoraro. En general són molt bones fotografies. Podeu visitar-la a la Sala de les botes del CC Calisay d'Arenys de Mar.

Exposició

Inauguració de l'exposició del Curs de Fotografia Avançada.

Avui a les 19.30h de la tarda s'inaugura l'exposició de les fotografies dels alumnes del Curs de Fotografia Avançada que l'AFA, amb el fotògraf Juanchi Pegoraro al capdavant, ha impartit donant coneixements fotogràfics als alumnes. Us convidem, avui a tots, acostar-vos al Calisay a la inauguració i a visitar la mostra de fotografies que a la Sala de les botes del CC Calisay.