Política de Privacitat

L'Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris que puguin ser obtingudes durant la navegació a través del lloc web  http://afaarenys.cat

En aquest sentit, l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en el Avís Legal.

 

Identidad del responsable

 • Titular: Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar
 • CIF: G62840764
 • Domicili: plaça Mare Paula Montalt, s/n 08350 Arenys de Mar
 • Correu electrònic: info@afaarenys.cat
 • Lloc Web: http://afaarenys.cat

 

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el titular ha d’aplicar els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el titular informarà a l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.

 • Principi de minimització de dades: El Titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol·licita.

 • Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recollides durant el temps estrictament necessari per als objectius del tractament. 
  En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recollides seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.
  El Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

 

Obtenció de dades personals

Per navegar per http://afaarenys.cat no cal que facilitis cap dada personal.

Els casos en què sí proporciones les teves dades personals són els següents:

 • Si ens envies informació a través dels Formularis: Contacte utilitzant el formulari en línea o el formulari en paper.

 

Drets

El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
 • Demana una rectificació o la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-te al tractament.

No pots exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, ho directament al Titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició has d’enviar un correu electrònic a info@afaarenys.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

 

Finalitat del tractament de dades personals

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions recollides en el Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
 • Per analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’Usuari quan navega pel lloc web les característiques i finalitat estan detallades en la Política de Galetes.

 

Seguretat de les dades personals

Per protegir les teves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.

Les teves dades podran ser incorporades a un fitxer de llista de correu, del qual l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar és responsable de la seva gestió i tractament. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar pren totes les mesures de seguretat necessàries i et garanteix que les dades personals només es faran servir per a les finalitats donades.

 

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

 

Política de Galetes

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar galetes, que és una informació que s’emmagatzema al navegador web.

A la pàgina Política de Galetes pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les galetes.

 

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per contactar amb el Titular, subscriure a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web has d’acceptar la present política de privacitat.

 

Categories de les dades personals

Les categories de dades personals que tracta el titular són:

 • Dades identificatives.
 • NO es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcions al Titular es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.

 

Destinataris de dades personals Navegació Web

En navegar per http://afaarenys.cat/ es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar-te.

Aquest lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les que puguis accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.

 

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets a que les dades facilitades al titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com usuari del lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc web exonerant a l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar de qualsevol responsabilitat referent a això.

 

Acceptació i consentiment

Com Usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consenteixes el tractament dels mateixos per part de l’

 

Revocabilitat

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició has d’enviar un correu electrònic a info@afaarenys.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

 

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.