Notícia

Notícia

Cinquè lliurament de la Lliga Social 2022

El passat dijous 30 de juny hi va haver la cinquena entrega de la 18a Lliga Social de l'AFA.

De nou els participants de la lliga és varen aplegar al local presentant les seves fotos que aquest cop tenien com a temàtica la foto de carrer.

Notícia

Resultats del 4rt lliurament de la lliga fotogràfica 2022

Ja tenim els resultats del quart lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   4rt lliurament – Premi Social 1er. Classificat: Josep Maria Saurí 2n. Classificat: Juan Carlos Reigosa 3ra. Classificada: Danilo Galeas   Resultat 4rt lliurament – Premi Social.  

Notícia

Resultats del 3r lliurament de la lliga fotogràfica 2022

Ja tenim els resultats del tercer lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   3er lliurament – Premi Social : 1er. Classificat: Josep Maria Saurí 2n. Classificat: Josep Luís Escudero 3ra. Classificada: Marina Vidal   Resultat 3er lliurament – Premi Social.  

Notícia

Resultats del 2on lliurament de la lliga fotografica 2022

Ja tenim els resultats del segon lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   2on lliurament – Premi Social : 1er. Classificada: Marina Vidal. 2n. Classificat: Arnau Tornero. 3r. Classificat: Josep Maria Saurí.   Resultat 2on lliurament – Premi Social.  

Notícia

Exposició de fotografies del nostre soci Josep Roig: "Terra Santa"

Tenim el goig de fer-vos saber que el nostre soci, Josep Roig exposarà un recull de fotografies en l'exposició titulada: TERRA SANTA a l'espai d'exposicions de l'Ateneu Arenyenc de la nostra vila. L'exposició es podrà veure del 2 al 30 d'abril. Coneixent la vàlua del Josep, de segur que serà tot un èxit. Inauguració: 2 d'abril a les 7 del vespre a l'espai d'exposicions de l'Ateneu Arenyenc.