Notícia

Notícia

Resultats del 6é lliurament de la lliga fotogràfica 2022

Aquí teniu els resultats del sisè i últim lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   6è lliurament – Premi Social 1er. Classificat: José Javier Román 2n. Classificat: Josep Maria Saurí 3r. Classificat: David Calvo   Resultat 5è lliurament – Premi Social.  

Notícia

Sisè lliurament de la Lliga Social 2022

El passat dijous 21 de juliol es va celebrar la sisena i última entrega de la 18a Lliga Social de l'AFA.

De nou els participants de la lliga es varen aplegar al local amb les seves fotos, aquesta vegada la temàtica era la foto d'esport. El jutge va ser el soci i company Txeni Gil. Professional del disseny que porta la imatge de l'agrupació i comissari de les exposicions anuals a la sala d'exposicions del CC Calisay.

Notícia

Resultats del 5é lliurament de la lliga fotogràfica 2022

Ja tenim els resultats del cinquè lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   5è lliurament – Premi Social 1er. Classificat: Josep Maria Saurí 2n. Classificat: Miquel Casals 3ra. Classificada: Marina Vidal   Resultat 5è lliurament – Premi Social.  

Notícia

Cinquè lliurament de la Lliga Social 2022

El passat dijous 30 de juny hi va haver la cinquena entrega de la 18a Lliga Social de l'AFA.

De nou els participants de la lliga és varen aplegar al local presentant les seves fotos que aquest cop tenien com a temàtica la foto de carrer.

Notícia

Resultats del 4rt lliurament de la lliga fotogràfica 2022

Ja tenim els resultats del quart lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   4rt lliurament – Premi Social 1er. Classificat: Josep Maria Saurí 2n. Classificat: Juan Carlos Reigosa 3ra. Classificat: Danilo Galeas   Resultat 4rt lliurament – Premi Social.