Qui som

Logo Afa

L’AFA és una entitat sense finalitat de lucre que, com molt bé diuen els seus estatuts, té com a objectiu principal promoure, difondre i fomentar la fotografia. Aquest objectiu s’intenta assolir amb l’organització de cursos, tallers, exposicions, la lliga social, sortides/passejades fotogràfiques... i posant a l’abast dels nostres associats i associades recursos per dur a terme les seves pròpies activitats com és el mateix local, l’estudi fotogràfic.. i tots els companys i companyes desitjosos de compartir experiències i coneixements fotogràfics.

La nostra organització és molt senzilla, l’assemblea de socis i sòcies com a màxim organ de govern que es reuneix com a mínim un cop l’any, i la junta directiva que es reuneix un cop al mes i que sempre està oberta a la participació de qualsevol soci i sòcia.

Les notícies i activitats que s’organitzen es coneixen, en aquest moments, per cinc línies obertes, d’informació: la plana webla plana web d’entitats locals de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, el facebook, els missatges per correu electrònic als associats i la informació directe al local social (Parc de la Mare Paula Montalt)

Tothom que ho vulgui pot fer-se’n soci. Només cal omplir aquest formulari i pagar la quota anual de 25€. En aquests moments l’entitat està formada per 82 socis i sòcies.

Esperem que aquesta petita informació, i la que pugeu trobar al nostre web, us serveixi per fer-vos una idea de la nostra agrupació i la tasca que duem a terme. Si voleu preguntar-nos alguna cosa o fer-nos qualsevol suggeriment ens poder fer arribar un missatge a info@afaarenys.cat.

Càrrecs:

Ana Montes, presidenta

Juan Andrés Pegoraro, sotspresident

Teresa Lloret, secretària i arxivera

Joan Puig, tresorer

Juan Carlos Reigosa, vocal de comunicació

Txeni Gil, vocal d'exposicions

Albert Lloret, vocal responsable del local

Arnau Tornero, vocal de formació

Miquel Casals, vocal

També cal saber que la primera etapa de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar va ser fundada l'any 1948 per Joaquim Mollfulleda i altres arenyencs entusiastes de la fotografia (Emili Llopis, Joan Torrús, etc.). Ben aviat assolí un reconeixement que anava més enllà de l'àmbit estrictament local. El seu Boletín corresponent a aquesta època inicial va començar com una circular adreçada als socis de l'entitat, incorporant progressivament articles tècnics i de crítica fotogràfica. Aquesta primera etapa va acabar l'any 1953.

 

La segona etapa, l'actual, es va iniciar el 13 de novembre del 2001.