Notícia

Notícia

Exposició de fotografies dels nostres socis Joan Marlet i Josep Roig: "L'encant de les coses velles"

Volem fer-vos saber que els nostres socis, Josep Roig i Joan Marlet exposaran un recull de fotografies en l'exposició titulada: L'ENCANT DE LES COSES VELLES a la sala d'exposicions del Centre Cultural Calisay d' Arenys de Mar. L'exposició es podrà veure del 3 al 26 de febrer. Amb aquest tandem de grans fotògrafs, de segur que serà tot un èxit. Inauguració: 3 de febrer.  

Notícia

1r Lliurament de la Lliga Social 2023

El passat dijous 19 de gener es va celebrar el primer lliurament de la 19a Lliga Social de l’AFA. Un lliurament de temàtica lliure que va ser un retrobament amb membres que tornaven a participar en la lliga després d'uns anys de participar-hi.

Notícia

Bases de la 19a lliga Fotogràfica Social

Ja tenim disponible les bases de la 19a Lliga Fotogràfica de l'AFA. Us animem a totes i tots a participar-hi. Com cada any la lliga tindrà 6 lliuraments amb aquestes temàtiques:

Notícia

Bones Festes 2022

Compartim amb tots vosaltres la tradicional Postal de Nadal de l'Agrupació, aquest any l'encarregat de fer-la ha sigut en Josep Lluís Escudero. Podeu veure les nadales d'anys anteriors fent clic aquí.

 

L'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar us desitja bones festes, salut i feliç 2023!

Notícia

Resultats del 6é lliurament de la lliga fotogràfica 2022

Aquí teniu els resultats del sisè i últim lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   6è lliurament – Premi Social 1er. Classificat: José Javier Román 2n. Classificat: Josep Maria Saurí 3r. Classificat: David Calvo   Resultat 5è lliurament – Premi Social.