Exposició

Exposició

Expo «DE MAR» Assignació de temes

dl. 25 juliol 2022
Hola a tothom,
la Comissió de l’expo d’octubre ja ha assignat els temes als 26 participants que s’han animat a apuntar-se per a participar-hi. Tot i que s’havia parlat de que cadascú escollís un tema de preferència, hi ha hagut força socis i sòcies que s’han ofert a més d’un, la qual cosa ens ha facilitat poder cobrir totes les categories.

Exposició

Exposició al Mercat: 5é Lliurament Lliga 2022

dv. 01 juliol 2022 - dg. 24 juliol 2022
Ja podeu visitar l'exposició de fotografies amb el cinquè lliurament dels participants a la Lliga Social de l'AFA al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Durant aquest 2022 i cada mes consecutivament es poden veure totes les fotografies participants en la 18a Lliga Social. El tema del cinquè lliurament és carrer. Esteu tots convidats!

Exposició

CONVOCATÒRIA DE PARTICIPACIÓ per a l’expo d’octubre «DE MAR. Fotografies d’Arenys: litoral, mar, ports i platges»

dj. 23 juny 2022
Hola a tothom! Un any més us convidem a participar en l’exposició central de l’entitat que s’obrirà al pùblic durant el mes d’octubre d’aquest any 2022 al C.C.Calisay.

Exposició

Exposició al Mercat: 4rt Lliurament Lliga 2022

dt. 31 maig 2022 - dv. 01 juliol 2022
Ja podeu visitar l'exposició de fotografies amb el quart lliurament dels participants a la Lliga Social de l'AFA al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Com ja sabeu, des de l'any passat, l'edifici del Mercat Municipal ens cedeix una de les seves parades per organitzar mostres amb el treball de les nostres sòcies i socis. Durant aquest 2022 tot aquell que s'apropi a la plaça del Mercat trobarà les fotografies participants en la 18a Lliga Social.

Exposició

Exposició al Mercat: 3r Lliurament Lliga 2022

dg. 01 maig 2022 - dt. 31 maig 2022
Ja podeu visitar l'exposició de fotografies amb el tercer lliurament dels participants a la Lliga Social de l'AFA al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Com ja sabeu, des de l'any passat, l'edifici del Mercat Municipal ens cedeix una de les seves parades per organitzar mostres amb el treball de les nostres sòcies i socis. Durant aquest 2022 tot aquell que s'apropi a la plaça del Mercat trobarà les fotografies participants en la 18a Lliga Social.