Taller de fotografia de llarga exposició

Taller de fotografia de llarga exposició

Data inici
ds. 20 maig 2023
Data fi
ds. 20 maig 2023

Desenvolupament del taller

 

Part teórica

Previst fer al local social de l'entitat el dia dissabte 20 de maig a partir de les 16 hrs.
Començarem el taller a la seu de l'AFA, on parlarem que és la fotografia de llarga exposició, quins són els diferents tipus de fotos de llarga exposició i repassarem ràpidament els conceptes bàsics d'ús de càmera de manera manual.
Aquest taller està orientat als qui tinguin clar l'ús de la càmera en mode manual amb control de temps d'exposició, obertures de diafragma i ajustaments ISO, però i com no volem deixar ningú enrere, qui no ho tingui del tot clar rebrà la ajuda necessària.
Comentarem la manera de localitzar els llocs més idonis per fer aquest tipus de fotografies, ja que un bon lloc sumat a la llum adequada, farà que les teves imatges marquin la diferència.
Parlarem de l'equip necessari i comentarem l'ús i els diferents tipus de filtres usats a la fotografia de llarga exposició.
Finalment, parlarem com l'aplicació Photopills pot ser de gran ajuda a l'hora de planificar les imatges de llarga exposició.

 

Part práctica

Finalizat el taller teòric ens dirigirem a la Cala dels frares a Lloret de mar, lloc triat com a primera opció, on posarem en pràctica allò que s'ha après.

 

Equip recomanable

Cada assistent haurà de portar l'equip de què disposi per descomptat, però, per fer aquest tipus de fotografies és molt recomanable que disposeu de càmera amb control manual, objectiu angular, trípode, disparador remot, bateries a tope i tots els filtres que tingueu per a aquests objectius. Si bé els filtres són altament recomanables, si no en teniu, no us preocupeu que també es poden prendre imatges de llarga exposició sense ells.

Per últim no oblideu les ganes de passar-ho bé i gaudiu aprenent i adquirint més coneixements respecte a aquesta tècnica.

 


Publicat el: dc., 26/04/2023 - 06:35