Bases de la Lliga 2021

Lliga 2021

Aquest any, a causa de la Covid-19, no podem tenir reunions per presentar les fotos però volem que tothom les poguem disfrutar impreses. Per això, hem ideat un nou concepte de lliga on podrem veure les fotos presencialment.

Ja que una de les funcions de la lliga és fomentar l'aprenentatge i pràctica de la fotografia, hi haurà uns temes obligats on es proposarà una tècnica (principalment) i en el xat del fotofòrum de Watsapp es donaran eines i debat per poder treballar la foto.

Continuarà havent-hi sis entregues repartides en set mesos. 5 temes obligats i un de totalment lliure.

 

El calendari i el tema són els següents:

 

  • 19 de març Arquitectura
  • 16 d'abril Baixa profunditat de camp
  • 14 de maig Llum artificial
  • 11 de juny Llarga exposició (1 segon o més)
  • 16 de juliol Siluetes
  • 10 de setembre Lliure

 

Com participar-hi:

Enguany, per poder presentar fotografies, caldrà fer una inscripció prèvia i pagar 20€ abans del divendres 12 de març, bé fent un Bizum al telèfon 619589524 o una transferència al compte ES14 2100 3118 94 2200172299, indicant com a assumpte "lliga+nom participant".

Els diners de les inscripcions serviran per pagar en part les còpies de les fotografies. Cada còpia té un cost de 6,25€ (37,50€ en total). Així, l'Afa n'assumirà més del 50% del cost, comptant també amb altres despeses d'organització. Una vegada finalitzada la lliga, cada participant podrà recollir les seves fotos.

Cada lliurament caldrà enviar les fotos al correu lligaafa@gmail.com en format JPG a 254pp, a la mida que es vulgui imprimir la foto amb un tamany màxim de 30x40cm amb perfil de color adobe rgb 1998. Posteriorment nosaltres hi afegirem un passpartú en blanc de 40x50.

La data límit d'entrega és a les 23:59 del dia que s'indica al calendari. Les fotos que no arribin dins del termini no podran participar.

Els arxius els enviarem a un jurat fotogràfic que puntuarà les fotos. Alhora, les portarem a imprimir a CsColor i durant la setmana següent, un equip de voluntaris les penjarà a la zona d'exposicions que crearem a la Plaça del Mercat. Allà, un jurat popular també les valorarà i n'obtindrem una segona puntuació. Aquest any per motius logístics no hi haurà votació dels participants. Les puntuacions aniran de 1 a 10 amb intèrvals de mig punt. Podrà haver-hi empats entre vàries fotografies.

En cada categoria (tècnic i popular) hi haurà tres premis per acumulació de punts. En cas d'empat passarà per davant qui hagi guanyat més vegades les entregues.

Com no pot ser de cap altra forma, també hi haurà el preuat premi totxo al participant que tregui la puntuació més baixa en l'apartat tècnic. Per optar a aquest premi és indispensable participar a totes les entregues.

D'aquí al setembre i depenent de l'evolució de la pandèmia, ja us informarem de com es realitzarà el lliurament de premis.

Desitgem que aquest format de lliga adaptat a la situació us encoratgi a participar!


Publicat el: dj., 28/01/2021 - 15:35