Notícia

Resultats del 5è lliurament de la lliga fotogràfica 2024

Tenim els resultats del cinquè lliurament de la 20a Lliga Fotogràfica. Tema: El pas del temps.   5è lliurament – Premi Social : 1er. Classificada: Victòria Martí 2n. Classificat: Danilo Galeas 3r. Classificada: Miquel Casals Aquí teniu el resultat més detallat: Resultat 5è lliurement – Premi Social.

Notícia

Sortida al Delta de l'Ebre

El passat dissabte dia 2 de març es va realitzar la sortida al Delta de l'Ebre. Els participants varen ser: Josep Lluís Escudero, Olga Garrido, Danilo Galeas, Vitu Llahí, Josep Maria Clopes, Eugeni Fernándaez, Daniel Bron i Albert Lloret. Les zones fotografiades varen ser la Llacuna Tanca, El Garxall i la Bahia del Fangar.

Notícia

Visita a Foto-Film Calella

El passat divendres dia 10 de maig els nostres companys Miquel Casals i Josep Maria Saurí varen assistir com a jurats a l'últim lliurament de la 51à Lliga Social de Fotografia de Foto-Film Calella. El guanyador de la lliga d'enguany ha estat en Francesc Escarmena, i empatats a punts en segon lloc: Robert Lluís, David Bou i Joan Buch. Enhorabona als guanyadors i felicitats a tots els participants!! 

Notícia

Resultats del 4rt lliurament de la lliga fotogràfica 2024

Tenim els resultats del quart lliurament de la 20a Lliga Fotogràfica. Tema: Retrat.   4rt lliurament – Premi Social : 1er. Classificat: Albert Lloret 2n. Classificat: Juanchi Pegoraro 3r. Classificada: Victòria Martí  

Curs

Nou "CUR AVANÇAT DE FOTOGRAFIA"

ds. 04 maig 2024 - ds. 25 maig 2024
Nou "CURS AVANÇAT DE FOTOGRAFIA" impartit per Juanchi Pegoraro els dissabtes 4, 11, 18 i 25 de maig al local de l'AFA, de 16 a 18:30 i el diumenge 19 al matí per fer la sortida de pràctiques. Podeu fer les inscripcions al correu info@afaarenys.cat.