Expo «DE MAR» Assignació de temes

Expo De Mar. © Xavi Salbanyà

Data inici
dl. 25 juliol 2022

Hola a tothom,
la Comissió de l’expo d’octubre ja ha assignat els temes als 26 participants que s’han animat a apuntar-se per a participar-hi. Tot i que s’havia parlat de que cadascú escollís un tema de preferència, hi ha hagut força socis i sòcies que s’han ofert a més d’un, la qual cosa ens ha facilitat poder cobrir totes les categories.

Finalment la Comissió ha assignat dues temàtiques a aquells socis i sòcies que n’havien escollit una o més; en aquest cas els participants hauran de presentar una fotografia, com a mínim, per temàtica. Aquells socis que van escollir una sola temàtica, la Comissió els hi demana presentar, com a mínim, dues imatges d’aquesta única temàtica.

A la taula adjunta podeu veure els temes que se us han assignat. Amb un punt blau cel s’han indicat aquells que tenen més d’un tema i amb un punt blau marí els que participen amb una sola temàtica.

Us recordem que les imatges s’han de lliurar en arxiu digital amb el costat més llarg a 5000 píxels i una definició de 254 píxels/polsada (ppp o ppi).

L’AFA s’encarrega de fer totes les cópies de l’exposició i d’aplicar el paspartú adequat a cada cas per tal de donar criteri i homogeneïtzar l’espai expositiu, si fos necessari.

 

Hi ha una temàtica molt poc escollida que ens agradaria que poguèssiu fer, a part de les assignades, si us ve de gust i us engresca: és la «Navegació lúdica». Us convidem a afegir als vostres deures aquesta temàtica, voluntàriament i sense cap compromís.

La Comissió també ha retirat la temàtica «Turisme de costa» per ser poc escollida i estar poc definida, però segurament trobareu que teniu alguna imatge amb gent a l’espigó o als espais del port que no s’ajusta a cap de les altres temàtiques i us convidem a presentar-les també. Voluntàriament, és clar!

 

 

LES TEMÀTIQUES, EN DETALL

Activitat pesquera: llotja de pescadors, barques i vaixells de pesca, treball de xarxa…

Activitats culturals: representacions històriques (desembarcaments de Miquelets…), Festa del Carme, Biblioplatja, Cinema a la fresca…

Treball de drassanes: artesans, operaris de la indústria naval, mecànics de manteniment, dic sec…

Navegació lúdica: activitats amb embarcacions lúdiques com ara iots, vaixells turístics (Marinada, Odina), moll nàutic no esportiu, Base naval i de salvament…

Banyistes de platja: gent a la platja o gent de platja a l’aparcament

Esportistes de mar: activitat esportiva als clubs nàutics i de pesca, club de rem, optimist, surf, paddle surf, kitesurf… al nostre litoral

Esportistes de costa: pesca amb canya de platja i d’espigó, runners, senderisme i footing de litoral, gimnàstica estàtica, ioga, ciclisme de litoral…

Menjar al mar: taules de lleure a les platges, xiringuitos, restaurants de costa, menjar a la sorra…

 

Recordeu… sempre amb la figura humana present i participant.

 

Taula d’assignació del temes als participants


Publicat el: dl., 25/07/2022 - 11:22