Gran Gala Entrega de premis de la 20a lliga Social de l'AFA

Gran Gala Entrega de premis de la 20a lliga Social de l'AFA

 

El divendres 28 de Juny els fotògrafs de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys (AFArenys) vàrem vestir-nos d'etiqueta i vestit llarg per participar en la Gran Gala d'entrega de Premis de la 20a lliga social.

El Gran Teatre Principal d'Arenys de Mar va obrir les portes per celebrar-hi l'acte, molt lluït per tots, de repartiment de trofeus per als millors fotògrafs de la Lliga 2024.

L'acte, conduït magistralment pel nostre "showman" i també president de l'AFA el Sr. Albert Lloret, va ser un gran esdeveniment en què tots nosaltres vàrem homenatjar als guanyadors que s'adreçaren des de l'escenari a tots els presents. També hi va haver convidats que varen expressar-nos l'admiració per seguir caminant com a associació amb més ganes que mai.

Els premis de la Lliga Social varen ser lliurats per l'Emma Torrentó. La primera classificada i guanyadora va ser la Victòria Martí, seguida de miquel Casals, com a segon classificat i de Josep Lluís Escudero com a tercer, (recollit per Alícia Herrero).

Els de la Lliga popular varen ser lliurats per Zenon Tomàs. Com a primera classificada, va rebre el premi l'Ana Montes, i com a segon i tercer Enric Pera i Danilo Galeas respectivament.

El guanyador d'enguany del premi Totxo a la participació ha estat Eugeni Fernández qui va rebre el trofeu de mans d'Albert Lloret.


També vàrem tenir l'acompanyament del sr alcalde: Estanis Fors, qui va lliurar el premi Fidelitat a Miquel Caslas i Joan Puig (recollit per Teresa Lloret) per ser els únics socis que han participat en totes les edicions. Finalment, va entrar en directe d'un reporter "dicharacheru" que ens avisava que caldria espavilar i fer cap al bar de l'Ateneu Arenyenc, on vàrem fer el sopar de celebració.

Una nit molt entranyable, alegre i de companyonia de tots nosaltres.


 

 

entrega premis lliga 2024

      

                                             Victoria Martí 2024

 

 

                                             Miquel casals 2024

 

                                            Josep Lluís Escudero 2024

 

                                            Eugeni Fernández 2024

 

                                            Ana Montes

                                            Enric Pera 2024

                                            Danilo Galeas 2024

 

Entrega Premis Lliga 2024

                                             Joan Puig 2024

Entrega Premis Lliga 2024Entrega Premis Lliga 2024Entrega Premis Lliga 2024

 


Publicat el: ds., 06/07/2024 - 13:14